TIP! Datumprikker in Outlook

Werk je met Office 365? Probeer dan FindTime eens, een mooie add-in voor Outlook.

Je kent vast Datumprikker.nl wel. FindTime werkt ongeveer hetzelfde. Wat ontzettend handig is, is dat het is gekoppeld aan Outlook. De opties die je verstuurt, staan meteen in je Outlook agenda. Je kunt FindTime installeren als je Office 365 gebruiker bent. Degenen die je uitnodigt voor je vergadering, hoeven geen Office 365 licentie te hebben. FindTime kun je zowel in de webversie gebruiken, als in Outlook 2013 of 2016.

Voor veel secretaresses een veelgevraagde verbetering binnen Microsoft Outlook!

Probeer het eens en laat weten hoe het je bevalt.

Door |2017-09-01T09:35:27+00:006 januari 2016|Microsoft Office, Office 365, Outlook, Secretaresse, Tips, Training|2 Reacties

Over de auteur:

Wilma Nedermeijer is expert en trainer in slim werken met Microsoft Office (365). Wilma leert je, als certified Microsoft Office Specialist, hoe je tijd kunt besparen door efficiƫnt te werken met de tools die je al in huis hebt. Regelmatig wordt ze gevraagd voor het geven van interactieve en inspirerende presentaties aan (directie)secretaresses.

2 Comments

 1. Jolanda Bronsvoort 28 maart 2016 om 22:35 - Antwoorden

  Het nadeel van datumprikker vind ik dat je de doorgegeven beschikbare tijden zelf moet reserveren in de Outlook-agenda. Doet dit programma dat wel? Mijn ervaring is dat het soms wel een aantal dagen kan duren voordat iedereen gereageerd heeft. Ondertussen loop je het risico dat de doorgegeven beschikbare tijden niet meer beschikbaar zijn. Ik blokkeer zelf de tijden wel, maar vind dit een tijdrovend iets. Het zou handig zijn dat de doorgegeven tijden automatisch in de agenda worden gezet.

  • Wilma Nedermeijer 29 maart 2016 om 06:50 - Antwoorden

   Hallo Jolanda,

   FindTime zet inderdaad de data die jij rondstuurt, als optioneel in de agenda!

   Hartelijke groet,

   Wilma

Geef een reactie