Nedermeijer Office

Trainingen slimmer werken
Meer doen in minder tijd. Een veel geuite wens. In de hectiek wordt men geleefd door de agenda en de waan van de dag. Herkenbaar voor velen en juist daar is winst te boeken. Onder andere door óptimaal gebruik te maken van de tools van Microsoft Office. Deelnemers aan onze trainingen zijn verrast over wat mogelijk is met Office en hoe dit helpt om sneller te werken, de regie terug te krijgen en overzicht te houden. Iedereen is anders, iedereen werkt anders. Bij Nedermeijer Office vinden wij persoonlijke aandacht daarom érg belangrijk, wij werken met kleine groepen (maximaal acht deelnemers) of individueel.

Trainingen voor iedereen, één speciale doelgroep
De trainingen van Nedermeijer Office zijn geschikt voor iedereen die met Office werkt én tijd wil besparen door praktische tips en trucs. Onze speciale doelgroep is managementondersteuners/secretaresses. De trainers zijn zowel gecertificeerd Microsoft Office Specialist als ervaren personal assistant, (directie-)assistent of secretaresse.

“Praktische, frisse, inspirerende trainingen.
Alles is direct toepasbaar!”

Optimalisering werkprocessen
Steeds meer organisaties werken met Office 365. Vaak wordt slechts een fractie gebruikt van wat Office 365 biedt. De adviseurs en trainers van Nedermeijer Office helpen u graag bij het optimaliseren van uw werkprocessen binnen Office 365, inclusief het trainen van uw medewerkers.

Werkplekcoach
Ook kunt u bij Nedermeijer Office terecht voor een (vakinhoudelijk) werkplekcoach om zo de skills in efficiënt (samen)werken en stroomlijnen van werkprocessen te optimaliseren én een slag te maken in de kennis van Microsoft Office (365).

Microsoft Office Specialists
Nedermeijer Office groeit en werkt samen met de beste trainers. Alle trainers zijn gecertificeerd Microsoft Office Specialist én, voor de trainingen voor secretaresses, ervaren managementondersteuner. Op een praktische, frisse manier leren we u sneller te werken. Alles wat u leert is direct toepasbaar!

Wilt u meer weten over onze trainingen? Neemt u dan contact op.