TRAINING SLIM SAMENWERKEN IN TEAMS VOOR ASSISTANTS

Microsoft Teams is de oplossing voor het efficiënt samenwerken op afstand. Werkt dat? Jazeker. Wij bij Nedermeijer Office doen dit al jaren, met succes! Lees hier hoe onze officemanager Evi het samenwerken op afstand ervaart. Na deze training kent Teams voor jou weinig geheimen meer. Hoe richt je een team effectief in met met kanalen en tabbladen? Hoe werk je efficiënt met documenten in een team en hoe verhoudt zich dit tot Microsoft Office? Hoe communiceer je effectief in de chatfunctie van Teams of binnen de kanalen? Hoe houd je overzicht en hoe ga je met je team ‘van mailen naar delen’?

Deze training is voor assistants, liever een training voor managers, directeuren, docenten, trainers of je projectteam? Klik dan hier. 

In onze assistants-training gaan we uitgebreid in op alles wat jij moet weten van Microsoft Teams. In deze training leer je hoe je teams maakt, inricht, hoe je (samen)werkt in documenten, hoe je écht goed gebruikt maakt van de mogelijkheden en wat het werken met Teams en Microsoft 365 jou als assistant als voordelen biedt. Je bent welkom bij één van onze trainingen op basis van open inschrijving óf onze trainingsmodules voor jouw team. Wil je weten wat je vóór, tijdens en ná een Teams-vergadering kunt of zelfs móet regelen? Schrijf je dan in voor de training Moderator/Vergaderen XL voor assistants.

“We hadden het nooit gedacht, maar we werken papierloos en mailen bijna niet meer!”