TRAINING SHAREPOINT SLIM & SNEL VOOR ASSISTANTS

rating45 8.9 / 10

Je werkt als assistant en je bent al een tijdje aan de slag met Teams. Je vergadert in Teams, maakt teams aan en richt ze in. Je wilt meer weten! Waar staan de documenten die je in Teams opslaat en wat kun je er nog meer mee?

Werk je met Microsoft 365 dan gebruik je waarschijnlijk OneDrive, SharePoint of Teams voor je documentopslag. Dit biedt veel voordelen, zoals het delen van documenten, de razendsnelle zoekfunctie en versiegeschiedenis van documenten. Werk je met Teams en staan daar ook je documenten? Dan staan ze automatisch op SharePoint. Als assistant is het belangrijk een goede kennis van SharePoint te hebben.

We leren je wat OneDrive is en wat de relatie is tussen SharePoint en Teams, ook hoe je effectief kunt zoeken en documenten of mappen kunt delen. Natuurlijk gaan we kijken naar de versiegeschiedenis per document, tegelijkertijd samenwerken in documenten, synchronisatie met je verkenner en hoe je een melding kunt krijgen als er iets in een document wijzigt of hoe je een herinnering kunt krijgen als voor een document een einddatum is ingesteld. Ook leer je hoe je andere SharePoint-bibliotheken kunt koppelen aan je team.

Je leert in twee sessies van 1,5 uur op een praktische, inspirerende, interactieve manier wat SharePoint is, hoe het werkt en hoe je door deze kennis je productiviteit kunt verhogen.

“Er ging een wereld voor me open. Wat is SharePoint veelzijdig!”