“En als je denkt dat je al heel veel weet, vertelt Wilma je nóg meer tips & tricks die het werk nog efficiënter, leuker, makkelijker en mooier maken. En dat doet ze in een sneltreinvaart, want tijd gebruik je efficiënt. Wilma ik kom graag nog eens bij je terug!”

InekeIneke Snels, Office Manager, Telius B.V.
“Je doet jezelf tekort als je deze training niet volgt! Wat een top Outlook-training van Nedermeijer Office. Outlook onder de knie; mooi ingericht, veel tijdbesparing met snelle stappen en snelonderdelen. En naast veel enorm handige tips en trucs ook nog een LEGE mailbox!”
FranciscaFrancisca van der Toorn, managementassistente, Nationale Politie

“De training ‘Outlook-expert in één dag’ geef ik een 9 omdat het een leuke training is met veel toegevoegde waarde op het gebruik van Outlook. Er gaat een wereld voor je open. Je kunt zoveel gemak hebben van een programma als je maar weet hoe je het kan gebruiken. Wilma is gepassioneerd met haar werk bezig en brengt haar kennis met veel plezier en enthousiasme over. Levert ook een goede ‘nazorg’ en ik vind haar een zeer prettige persoonlijkheid.”

Pascale Vos, directiesecretaresse, Ajax

“In een ochtend de diepte ingaan in Excel. En daarna nog de trainingen Word en OneNote. In een goed tempo de fijne kneepjes van de programma’s leren. TOP!”

SanderSander Lepelaar, Adviseur Externe Veiligheid, Veiligheidsregio Haaglanden

“To the point, praktische toepassingen en duidelijke uitleg en voorbeelden. Zelfs voor doorgewinterde gebruikers nog veel te leren van Wilma. Mijn kennis van Outlook en OneNote zijn flink bijgespijkerd. Dank je Wilma!”

SuzanneSuzanne van der Knaap, executive secretary

“Aanrader! Ik heb bij Wilma de training Outlook slim & snel gevolgd. Door de geleerde tips en trucs is mijn inbox zo goed als leeg en is de afhandeling van e-mails soepeler en sneller geworden.”

PascalPascal Verhoef, Burgman Security BV

“De OneNote-training die ik bij Wilma heb gevolgd was zeer leerzaam en boeiend. Wilma neemt je enthousiast mee door het programma en laat je alle ins & outs zien en zelf ervaren. Door haar jarenlange ervaring als secretaresse weet ze ook precies wat je nodig hebt en wat handig is om in te zetten voor een optimale managementondersteuning. Ze legt alles duidelijk en gestructureerd uit op een zodanige manier dat je ontzettend veel zin krijgt om het geleerde in de praktijk toe te passen.”

JolandaJolanda Bronsvoort, directiesecretaressse, De Groot Vroomshoop Groep B.V. (VolkerWessels)

“Ik wilde weten hoe ik OneNote optimaal en efficiënt kan gebruiken in mijn werk als directiesecretaresse. Wilma legt goed uit, geeft handige tips en geeft direct voorbeelden hoe je deze in praktijk kan brengen. Iedereen die op zoek is naar een nuttige, direct toepasbare OneNote training adviseer ik Wilma in te schakelen.”

MargreetMargreet Hoek, directie/bestuurssecretaresse, Kennemer Wonen

“De training Outlook is een aanrader voor iedereen, ook als je geen managementondersteuner bent! Ik kwam erachter dat ik al gestructureerd werk, maar ik heb heel wat handige weetjes en tips meegekregen. Een aantal daarvan heb ik meteen in praktijk gebracht, daar heb ik nu nog dagelijks profijt van. Het werd duidelijk uitgelegd door Wilma en Vanessa, met veel aandacht voor de cursisten.”

Francisca van EsFrancisca van Es, managementassistente, GDK Software
“Niet over nadenken. Gewoon een training boeken bij Nedermeijer Office! Je zult ervaren dat het je veel tijd oplevert. Frustratie met betrekking tot het programma verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je zult een paar leuke en prettige uren beleven omdat de trainster vol humor, lucht, licht en vrolijkheid zit. Haar effectieve en zeer adequate manier van kennis overdragen maakt dat je beter bent toegerust je taken met het programma waarmee je werkt uit te voeren.”
Jacqueline Mijnders, Amerpoort

“Toptraining! In twee halve dagen de training Outlook slim & snel voor experts gevolgd bij Wilma Nedermeijer. Ze geeft heel veel super handige tips die in de praktijk onmisbaar zijn, zeker als je veel met Outlook werkt. Alle cursisten hebben alleen maar geroepen: oh, ah, als ik dat eerder had geweten enz. Er kan zoveel met Outlook, ik vond het echt verrassend en kijk bijna iedere dag even in mijn aantekeningen. Het devies blijft toch: ‘Gewoon doen’ dan blijft de stof het beste hangen. Investeer wat tijd om iets op te zetten c.q. uit te zoeken en je hebt er daarna veel profijt van. Ook heel fijn dat je altijd nog vragen kunt stellen aan Wilma en ze komt gewoon met een passend antwoord.”

OdetteOdette Eijs, Erasmus Trustfonds
“Fantastisch! Een training Outlook en Excel slim & snel gekregen van Wilma. Wilma is niet alleen een zeer deskundige vrouw die alle ins en outs weet van Outlook, OneNote en Excel, maar door haar persoonlijke en betrokken werkwijze haar kennis op een plezierige manier overbrengt. Zeer enthousiast geraakt en gelijk aan de slag gegaan met de tips om mijn werkzaamheden nog beter te organiseren. Dank je wel, Wilma!”
IreneIrène de Jonge
“Voor een professionele cursus OneNote en Outlook kan ik Nedermeijer Office van harte aanbevelen. Professioneel en hulpvaardig heeft zij mij nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden en mij de tools gegeven om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Ik ben reuze enthousiast met name over de toegevoegde waarde van OneNote. Dankjewel Wilma!”
SibyllaSibylla Kwaaitaal, eigenaar , Kwaaitaal Office Management
“Na de enthousiaste reacties van collega’s gehoord en gelezen te hebben, leek het me hoog tijd om zelf ook de training ‘Outlook slim & snel’ te volgen. En alle aanbevelingen blijken terecht: Wilma laat je op een rustige maar vrolijke manier zien hoe je efficiënter en effectiever kan werken door ‘handigheidjes’ in Outlook te gebruiken. Je hebt gegarandeerd meerdere ‘oh, dát gaat me tijd schelen zeg!’-momenten. Een aanrader!”
HildeHilde Maasland, eigenaar, Maasland Project Support
“De dagelijkse stroom van e-mail maakte mij het werken zowat onmogelijk. Samen met Wilma heb ik in een halve dag de zaak zo kunnen reorganiseren dat mail nu weer overzichtelijk en beheersbaar is geworden. Dat komt de productiviteit zeker ten goede. Haar doelgerichte en persoonlijke aanpak is mij zeer goed bevallen. Ik beveel haar van harte aan bij al mijn relaties.”
Peter Tempelaar, directeur, TDA Groep
“Na de training Outlook slim & snel gebruik ik Outlook nu met nog meer plezier en langzaam maar zeker slijt de nieuw verworven kennis in mijn systeem. Geïnspireerd door deze training heb ik recent ook de training OneNote bij Wilma gevolgd. In deze training kreeg ik een nadere kennismaking met OneNote en allerlei praktijktips waarin je OneNote kunt toepassen en hoe dit programma samenwerkt met de andere Office-programma’s. Ik gebruikte OneNote al om informatie te verzamelen maar nu heb ik zoveel meer tips en trucs meegekregen om het werk makkelijker te maken. Het werkt gewoon verslavend. Daarnaast vond ik het heel plezierig te ervaren hoe Wilma alles uitlegt. Het kan niet anders dan dat je enthousiast wordt. Ik beveel haar dan ook van harte aan.”
JackyJacky Gersie, managementassistente
“De training was geweldig, zeer leerzaam. Ik heb nuttige tips gehad die ik in de praktijk kan toepassen. Wilma vond ik een geweldige trainer. Ze brengt het helder, duidelijk en enthousiast over!”
TheaThea Kaufman, managementassistente publieksdiensten, Gemeente Dordrecht
“De sessie Outlook is heel goed bevallen. Ik was al aardig wegwijs in Outlook maar heb heel wat trucjes en foefjes geleerd. Het werken met Outlook verloopt nu veel sneller en fijner. Het enthousiasme van Wilma werkt aanstekelijk! Omdat de instructie 1 op 1 is wordt het op jouw niveau aangepast. Er is ruimte voor vragen en antwoorden, ook na de sessie. Ik vond het een erg leerzame ochtend! EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!”
SuzanSuzan van Meel, directiesecretaresse, Directie Brandweer Zuid-Holland Zuid

“Wilma heeft mij geweldig geholpen met een snelle en efficiënte één op één training ‘Outlook slim & snel’. In een paar uurtjes tijd heeft Wilma mij handige tips en trucs geleerd die ik direct kon toepassen. En dat terwijl ik dacht wel te weten hoe Outlook werkt! Deze training is zo effectief omdat Wilma zorgt dat ze zich goed voorbereid op jouw specifieke situatie. Ze stelt je door haar manier van lesgeven zo op je gemak dat het geen enkel probleem is om ook die ‘domme’ vragen te stellen. Als je een drukke agenda hebt en juist daardoor behoefte aan een manier om ruimte te scheppen, is deze training absoluut een uitkomst.”

Marian van Oosterhout, directiesecretaresse, Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid
“Dankzij Wilma’s tips maak ik nu beter gebruik van Outlook, waardoor ik de controle heb over mijn inbox in plaats van mijn inbox over mij. Ze doorziet snel wat nodig is en weet de kortste route naar een goed resultaat. Ze is een daadkrachtige en betrouwbare ondersteuner en door haar vrolijke frisheid is het fijn samenwerken haar.”
MachteldMachteld Stakelbeek, psycholoog, coach, schrijfster, Machteld Stakelbeek
“Ik vond de training heel leerzaam. Wilma is een kundige trainer. Het is fijn om naar haar te luisteren en ze weet antwoord op alle vragen. Ik ben blij met alle informatie, zeer toepasbaar in de praktijk!”
IsabelleIsabelle du Fijn, secretaresse projectsecretaris Vastgoedbedrijf, Gemeente Dordrecht
“Onlangs volgde ik de cursus ‘Outlook slim & snel’ van Wilma Nedermeijer. Ik ben iemand die altijd geïnteresseerd is in systemen en zijn mogelijkheden. Uit nieuwsgierigheid weet ik vaak zelf de meeste handigheden te vinden. Toch ben ik erg blij dat ik deze cursus gevolgd heb. Ik heb veel inspiratie opgedaan. Handige tips en trics heb ik meegekregen waardoor ik meer rust vindt in de dynamiek van mijn werk, meer structuur weet aan te brengen in mijn werkzaamheden, minder papier gebruik en vooral ook handige geheugensteuntjes op een effectieve manier weet in te passen! Dank je wel Wilma hiervoor!”
MirelleMirelle Huiberts, officemanager, Nu Support
“I have enjoyed Wilma’s Outlook training for several reasons:
1) The training is tailored to the specific needs of the participant: How do you ‘use’ your mail? Which tools do you use? How is your mail box organized? What type of emails do you send and receive? On the spot your email box is reorganized so that it meets your specific needs.
2) She teaches you how to use the tools, buttons and other specifications so that Outlook can be more efficiently used.
3) She creates a safe atmosphere, which makes it easy to ask your questions, and to share the email struggles. A short manual is given during the training. And afterwards, even two or three weeks later, she answers additional questions by email.
4) The strength of this course is that the new email strategy is implemented directly, and you can use the adjustments right away!”
MonicaMonica van de Ridder, Senior Advisor Continuing Medical Education
“Ik heb de training Outlook slim & snel gevolgden een aantal keren verbaasd gestaan over functionaliteiten die ik nog niet kende. Wilma legt rustig, gestructureerd en ‘ to the point’ uit hoe Outlook optimaal gebruikt kan worden, en wat de verborgen functionaliteiten zijn. Dat is voor een ondersteuner een zeer waardevolle aanvulling op kennis en vaardigheden. Zeer aan te bevelen dus!”
RoosRosita van Berkom, eigenaar, Roos Support

“Wilma geeft de training op een rustige en heldere manier. Een leerzame training in ongedwongen sfeer. Er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen en voldoende persoonlijke aandacht. Super dat je na de training ook nog je vragen kan stellen per mail.”

DeborahDeborah Holleman, DRH Business Support
“Wilma hielp mij mijn briefjes, kladjes en schrijfblokjes tik onder controle te krijgen, door middel van heldere en handige adviezen. Mijn bureau is nu weer overzichtelijk en ik werk een stuk efficienter, Ik kan Wilma van harte aanbevelen.”
VeroniqueVeronique Elshout, Verofit

“Werken met Outlook, maar het gevoel hebben net de fijne kneepjes die het werk zoveel makkelijker en efficiënter maken te missen, waren voor mij reden om een training bij Wilma te volgen. De training was maatwerk en persoonlijk. Wilma stelde mij goed op het gemak en nam voldoende tijd om in te gaan op vragen. Na de instructie ben ik direct met veel van haar tips en trucs aan de slag gegaan. Het is even wennen, bijvoorbeeld om mijn beeldscherm in een andere indeling te gebruiken. Maar je moet jezelf wel de tijd gunnen om iets op een andere manier te doen. Ik vond het leerzaam en leuk!”

Diana Lippmann, Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

“Ik ben erg enthousiast over de Outlooktraining van Wilma Nedermeijer. Wilma geeft de training op een prettige en gestructureerde manier. Stap voor stap neemt zij je mee en leert je alle ‘ins en outs’ van Outlook. Ik werk al lange tijd met Outlook en dankzij Wilma weet ik nu ook de meer ‘verborgen’ functionaliteiten. Een aanrader voor iedereen die met Outlook werkt!”

YvonneYvonne van der Stok, interim officemanager, Bright Management Support & Communicatie

“Hele goede training Outlook 2013! Ik dacht al aardig ingewijd te zijn in Outlook, maar Wilma wist nog veel slimme en praktische tips te geven.”

JennyJenny Volker, managementassistente, Gemeente Dordrecht

“Wilma is zeer bekwaam in het geven van de trainingen Outlook en OneNote. Ik heb zeer veel van haar geleerd.”

FranciscaFrancisca van Leeuwen, managementassistente, Veiligheidsregio Haaglanden

“We zijn heel blij met de training Outlook die we gevolgd hebben bij Nedermeijer Office en zijn volop bezig met het gebruik van de takenlijst. Iedereen is enthousiast en zelfs onze managers willen ermee gaan werken. Super!”

Nancy Peters, Stichting Laverhof