Hallo! Ik ben Wilma Nedermeijer, trainer en slim-werkenspecialist. 

Rust, regie en overzicht

Slim werken is altijd al mijn grote passie geweest. Het gevoel rust, regie en overzicht te hebben, ‘in control’ te zijn over je werk, je werk écht leuk te vinden, dat gun ik iedereen. Tijdens 16 jaar interim-werk heb ik aardig wat mensen ‘aangestoken’. En ja écht, directeur, managementondersteuner, projectmanager en projectleider: ook jij kunt tijd en stress besparen door efficiënter (samen) te werken.

Slim werken werkt

Mijn streven was meer doen in minder tijd. Eenvoudigweg door het ‘gereedschap’ dat ik al in huis had, óptimaal te gebruiken. Keep it simple. Door alledaagse programma’s en Microsoft 365 slim in te zetten, werk ik efficiënt en bespaar ik enorm veel tijd, gedoe en frustratie. Dat maakt werken een stuk leuker!

Als ervaren interimmer, trainer én meervoudig gecertificeerd Microsoft Office Specialist leer en inspireer ik mensen, afdelingen en organisaties hoe ze die rust en regie kunnen bereiken door de Office-programma’s en Microsoft 365 écht goed te benutten. Natuurlijk krijg je ook timemanagement tips en trucs. Door deze combinatie bereik je een gestroomlijnd (samen)werkproces binnen Microsoft 365. Grote kans dat ook jij zegt: ‘dat had ik járen eerder moeten doen!’

Opdrachtgevers en klanten tot nu toe

In de loop der jaren heb veel mensen mogen inspireren om slim (samen) te werken. Opdrachtgevers zijn uiteenlopende bedrijven en organisaties zoals Politie Nederland, NOS, Wageningen University, Rabobank Nederland en Provincie Zuid-Holland.

Wat kan ik voor jou of jullie organisatie betekenen?

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen overheid en bedrijfsleven en veel trainingen, workshops en presentaties gegeven. Van privé-begeleiding tot het trainen van kleine groepen tot inspirerende presentaties aan volle zalen. Door de praktijk met de theorie te combineren blijf ik scherp en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik vind dat een enorm groot voordeel.  Daarnaast sta ik je graag bij in workshops, cursussen, coaching- en begeleidingssessies en kun je me inschakelen voor consultancy om slim (samen) te werken binnen en met jouw organisatie.

Het enige wat je hoeft te doen is me jouw wensen door te geven en ik stuur je vrijblijvend een op maat gemaakt voorstel.

Maken we binnenkort een keer kennis?

Een mooie dag vandaag,