MICROSOFT TEAMS TRAINING MODERATOR/VERGADEREN XL

Hoe je een jaar geleden een vergadering organiseerde is nauwelijks vergelijkbaar met hoe je dat nu doet. Je zocht een datum, nodigde de deelnemers uit, stuurde stukken rond, zorgde voor een vergaderruimte, misschien koffie, thee of een lunch en dat was het wel. Nu heb je soms het gevoel dat je een halve IT’er moet zijn om je vergadering in goede banen te leiden. En denk je dat je het onder de knie hebt, dan zijn er alweer zes updates geweest. Hélp! Hoe houd je het allemaal bij?

Liever een training voor managers, directeuren, docenten, trainers of je projectteam? Klik dan hier. 

Deze training is geschikt voor iedereen die álles wil weten over Teams- of hybride vergaderingen. Meestal zijn het assistants of ondersteuners die vergaderingen plannen en in goede banen moeten leiden. In deze training gaan we uitgebreid in op alles wat je vóór, tijdens en ná een Teams-vergadering kunt of zelfs móet regelen en stomen we je helemaal klaar als Teams-vergaderexpert. Jij neemt het voortouw, bent volledig op de hoogte van de rollen en rechten in een vergadering, zorgt dat iedereen het juiste gereedschap heeft en helpt collega’s moeiteloos als iets tijdens de vergadering niet lukt. Je krijgt een voorbeeld van afspraken die je kunt maken voor deze manier van vergaderen. Ook weet je de Microsoft tools te gebruiken in je Teams vergadering, zoals Whiteboard, Q&A en Polls om je vergadering interactief te maken. Je leert breakout rooms aanmaken (én de ins en outs hiervan) en zorgt dat de vergadering tip top  is geregeld.

Teams is veel meer dan vergaderen alleen. Wil je ook weten hoe je slim samenwerkt in Teams, wil je alles leren over werken met documenten, opzetten van een team en communiceren in Teams? Schrijf je dan ook in voor de training Slim samenwerken in Teams