Wilma Nedermeijer

WILMA NEDERMEIJER

MOS OutlookMOS OneNoteMOS-PPT
“Meedenken in werkprocessen Office 365 en frisse, inspirerende trainingen! Alles toegespitst op de gebruiker en direct toepasbaar.”

Wilma Nedermeijer is eigenaar van Nedermeijer Office, gecertificeerd Microsoft Office Specialist en trainer in het (nog) slimmer werken met de Microsoft Office (365) programma’s. Wilma heeft ruim 25 jaar ervaring als (interim) personal assistant/managementondersteuner binnen bedrijfsleven, zorg, onderwijs en diverse overheidsinstanties. Zij traint deelnemers (van manager tot secretaresse of ondernemer) met haar praktische en inspirerende insteek, efficiënter werken door óptimaal gebruik te maken van Microsoft Office (365). Geen trainingen vanuit de techniek, maar vooral vanuit de gebruiker. Zij leert u wat voor ú bijdraagt aan efficiënter werken.

Specialisatie: Outlook, OneNote, PowerPoint, Office 365, werkprocesoptimalisatie en papierloos werken en vergaderen binnen Office 365.

Vanessa

VANESSA SIMONS

MOS OutlookMOS OneNoteMOS-PPTMOS-Word
“Tijdens praktische trainingen krijg je direct toepasbare tips, waardoor je meteen de toegevoegde waarde van slimmer werken ervaart.”

Vanessa is een gepassioneerd en gedreven certified Microsoft Office Specialist, trainer en consultant. Tevens is Vanessa certified Microsoft Teams Service Adoption Specialist.  Ze is een kei in het trainen van kenniswerkers in slimmer werken met Office (365) en het optimaliseren van werkprocessen en digitale vaardigheden. Voor Nedermeijer Office geeft Vanessa een breed scala aan trainingen. Ze geeft zowel trainingen aan groepen als individuele werkplekcoaching en is gespecialiseerd in het stroomlijnen van werkprocessen én hoe je je werk met behulp van Office 365 veel efficiënter kan doen. Als adoption specialist kan zij tevens het implementatie- en adoptieproces van Microsoft Teams binnen organisaties volledig begeleiden. Met haar praktische insteek en aanstekelijke enthousiasme is het heel lastig niét heel blij te worden van Teams en Office 365!

Specialisatie: Office 365, Teams, SharePoint, Word, Excel, Outlook, OneNote, papierloos vergaderen met Easy2Meet en iBabs en zakelijk werken met een tablet (iPad of Surface PRO). Tevens werkprocesoptimalisatie, papierloos werken en vergaderoplossingen binnen Office 365.

Monique

MONIQUE VAN RINGELENSTEIN

MOS OutlookMOS-PPT
“Ik train deelnemers op hun werkplek, zodat ze de slimme Office-tips meteen kunnen instellen én toepassen. Direct resultaat dus!”

Als door de wol geverfd interim personal assistant staat Monique bekend om haar doeltreffende vakinhoudelijke werkplekcoaching van managementondersteuners en haar inspirerende individuele trainingen. Ze verrast zowel de beginnende managementondersteuner als ervaren expert met handige tips die diréct tijd besparen. Als werkplekcoach kijkt Monique met een frisse blik naar de werkprocessen en geeft advies hoe efficiënter kan worden gewerkt.

Specialisatie: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Office, Office 365, werkplekcoaching, effectief notuleren, secretariaatsscan

 

NOG MEER  INSPIRERENDE TRAINERS!

“Welke Office-trainingen wij verzorgen? Welke niet?!”

We werken samen met een flink team trainers. Waar moet je aan voldoen als trainer van Nedermeijer Office? Passie voor slim werken stroomt door je aderen, je hebt een enorme brok kennis van Microsoft Office (365).  Je traint op een inspirerende en frisse manier en, heel belangrijk, wij zijn geen techneuten, maar trainen vanuit de praktijk. Wij worden er blij van jou, door praktische direct toepasbare tips, slimmer te leren werken!