TRAINING MICROSOFT 365 VOOR ASSISTANTS

Microsoft 365. Wellicht werk je er al een tijdje mee of is misschien is het helemaal nieuw voor jou. We merken in onze trainingen dat de basiskennis vaak ontbreekt. Microsoft 365, wat is dat nu eigenlijk? Wat is er anders ten opzichte van hoe je tot nu toe werkte en wat zijn de voordelen voor jou in je dagelijks werk als assistant? Je krijgt een rondleiding door Microsoft 365, je leert navigeren en ontdekt welke apps beschikbaar zijn en (kort) waar ze voor zijn.

Na deze training weet je wanneer je een document opslaat op OneDrive, SharePoint of Teams. Je leert hoe de web app (online versie) en de desktop versie van bijvoorbeeld Outlook, Word en Excel zich tot elkaar verhouden en waarom het soms heel handig is om online naar je documenten te gaan.

Je leert hoe je werkt met online documenten in de Windows verkenner, hoe je documenten vastmaakt om er supersnel bij te kunnen, maar ook hoe je ze deelt met collega’s. Van mailen naar delen! Je leert delen op een veilige manier.

Elke map en elk document heeft een link, daarom leren we je graag hoe je deze links (koppelingen) maakt naar documenten en mappen die in OneDrive, Teams of SharePoint staan. Zo kun je je manager of collega’s faciliteren om snel bij bepaalde stukken te komen. We gaan je blij maken met de ongelooflijk goede en snelle zoekfunctie in Microsoft 365 en Outlook en leren je hoe je snel alle versies van een document kunt inzien én hoe je een versie van een document herstelt.

Deze training vormt een belangrijke basis voor het werken met Microsoft 365 en is geschikt voor iedereen die meer wil weten van Microsoft 365 of deze training wil gebruiken als basiskennis voor de verdiepingstrainingen die op de agenda staan.

Microsoft 365 is de oplossing voor het efficiënt samenwerken op afstand. Werkt dat? Jazeker. Wij bij Nedermeijer Office doen dit al jaren, met succes! Lees hier hoe onze officemanager Evi het samenwerken op afstand ervaart.

Deze training is voor assistants. Liever een training voor managers, directeuren, docenten, trainers of je projectteam?