Sharepoint training Slim & Snel

rating45 9.2 / 10

Werk je met Office 365 dan sla je je documenten op in ‘de cloud’: op OneDrive of SharePoint. Dit biedt veel voordelen, zoals het delen van documenten, de razendsnelle zoekfunctie en versiegeschiedenis van documenten. Werk je met Teams en staan daar ook je documenten? Dan staan ze automatisch op SharePoint.

Maar SharePoint is veel meer dan een documentopslag. Je kunt er ook (gezamenlijke) actielijsten in maken, extra kolommen toevoegen om meer informatie kwijt te kunnen over documenten, je kunt er agenda’s op zetten, contactpersonenlijsten of zelfs volledig projectmanagement.

Wij leren je op een praktische, inspirerende, interactieve manier wat SharePoint is, hoe het werkt en hoe je door deze kennis je productiviteit kunt verhogen. Ben je beginner of gevorderde SharePoint gebruiker? De inhoud van de training wordt afgestemd op jullie kennisniveau, wensen en werkproces. We gaan meteen in jullie werkomgeving aan de slag.

Uiteraard is een mix van onderstaande onderwerpen mogelijk. De duur van de training is afhankelijk van de onderwerpen die je behandeld wilt hebben.

“Werken met SharePoint is zóveel fijner als je écht weet hoe het werkt!”

KIES DE SHAREPOINT TRAINING DIE BIJ JE PAST