Training Office Slim & Snel

rating45 9.1 / 10

Zéker als je denkt alles van de Microsoft Office-programma’s te weten en als Microsoft Office de basis van je werk is, is deze training een aanrader. In deze training leer je Office goed kennen en krijg je tips waardoor je nóg sneller met de Office-programma’s werkt. De training is altijd op maat, passend bij wat júllie willen weten en passend bij jullie kennisniveau. Daardoor leer je wat voor jóu handig is, niets meer niets minder!

Leer hoe je snel opdrachten uitvoert, slim selecteert en hoe je handig navigeert in documenten. Je leert hoe je autocorrectie kunt inzetten voor het efficiënter werken en welke sneltoetsen écht handig zijn. Ook zijn het werken met de Windows verkenner en het snel toegang krijgen tot je bestanden onderwerpen van deze training.

De training is, zoals alle trainingen van Nedermeijer Office, praktijkgericht, inspirerend en interactief. Deze training wordt ook vaak als inspiratiesessie gebruikt in teamuitjes, bindingsdagen etc.

Als vervolg kunnen verdiepende trainingen Outlook, OneNote, Word of Excel worden gevolgd.

“To the point, praktische toepassingen en duidelijke uitleg en voorbeelden!”

WE MAKEN EEN PROGRAMMA OP MAAT

DUUR
vanaf 3 uur| focus op leren en direct doen
individueel of in groepsverband (maximaal 8 deelnemers)

Wist je dit al?

  • Klik met je rechtermuistoets op een Office icoon in de taakbalk en pin uw veel gebruikte documenten vast met de punaise.
  • Gebruik sneltoets CTRL+N voor nieuwe documenten in Word of Excel of een nieuw e-mailbericht of afspraak in Outlook..
  • Typ je keer op keer dezelfde tekst? Dit hoeft niet meer! Voeg de tekst toe aan uw galerie snelonderdelen of gebruik hiervoor de autocorrectie.
Wat een toptraining van Nedermeijer Office. Outlook 2013 onder de knie; mooi ingericht, veel tijdbesparing met snelle stappen en onderdelen. En naast veel enorm handige tips en trucs ook nog een LEGE mailbox! Je doet jezelf tekort als je deze training niet volgt!
De dagelijkse stroom van e-mail maakte mij het werken zowat onmogelijk. Samen met Wilma heb ik in een halve dag de zaak zo kunnen reorganiseren dat mail nu weer overzichtelijk en beheersbaar is geworden. Dat komt de productiviteit zeker ten goede. Haar doelgerichte en persoonlijke aanpak is mij zeer goed bevallen. Ik beveel haar van harte aan bij al mijn relaties.
Peter Tempelaar, directeur, TDA Groep