MICROSOFT TEAMS TRAINING SLIM (SAMEN)WERKEN

Microsoft Teams Training rating45 8.9 / 10

Met je collega’s efficiënt digitaal samenwerken en communiceren op één plek? Ook nog eens papierloos en zonder te mailen? Dat kan met Microsoft Teams!

Teams is de nieuwe manier van efficiënt samenwerken. Van mailen naar delen: op één plek communiceren en informatie met elkaar delen. Deze Microsoft Teams training is inspirerend, gericht op het werk van de deelnemers (indien gewenst teamgericht) en bevat direct toepasbare vakgerichte tips en praktijkvoorbeelden.

“We hadden het nooit gedacht, maar we werken papierloos en mailen bijna niet meer!”

KIES DE MICROSOFT TEAMS TRAINING DIE BIJ JE PAST

MICROSOFT TEAMS TRAINING SLIM (SAMEN)WERKEN

De training is vak/praktijkgericht én inspirerend, vol met voorbeelden uit de praktijk. Wil je écht goed gaan werken met Office 365 en Teams dan is daar een andere mindset voor nodig, een nieuwe manier van werken. Van mailen naar delen, van informatie brengen naar halen.

Na deze training weet je wat de voordelen zijn van het werken met Teams en kun je Teams maken, vullen en weet je wat de structuur is. Je weet welke apps je kunt toevoegen aan een team. Je kunt documenten opslaan, er tegelijkertijd in samenwerken en je weet ook waar ze staan. Je kunt een (video)vergadering plannen met je team, je weet hoe een (video)vergadering werkt en je kunt je scherm delen tijdens een vergadering.  Natuurlijk kun je ook chatten, zoeken, collega’s taggen, berichten markeren om ze later nog te lezen. Je weet hoe je Teams kunt gebruiken op je smartphone en hebt Whatsapp zakelijk niet meer nodig!

Daarnaast krijg je, zoals je van ons gewend bent, slimme vak/praktijkgerichte tips en trucs om Teams efficiënt te gebruiken. En natuurlijk een handig naslagwerk.

Duur: 3 uur voor gebruikers / 6 uur voor keyusers – expertgebruikers (inclusief rollen team, instellingen en apps zoals ToDo, Planner en evt. Forms)

Trainer: Deze trainingen worden gegeven door Vanessa of Wilma, beide gecertificeerd Microsoft Office Specialist en ervaren (inspirerende!) trainers. Vanessa is gecertificeerd Microsoft Service Adoption Specialist en begeleidt tevens implementatietrajecten Office 365 en Teams.

MIX & MATCH MET ONZE LOSSE ONLINE MODULES

TWIJFEL JE? NEEM DAN CONTACT OP.
WE HELPEN JE GRAAG BIJ JE KEUZE.

Training Microsoft Teams volgens Nedermeijer Office

‘No-nonsense, praktisch, inspirerend en diréct toepasbaar’. Typische kenmerken voor de training Microsoft Teams van Nedermeijer Office. Natuurlijk is een algemene training ook mogelijk, maar wij worden pas écht blij van een training die gericht is op jóuw werkproces of dat van je team. Je leert tijdens de training precies wat voor jou of jouw team handig is, zodat je meteen het effect van slimmer werken ervaart. Je leert Microsoft Teams vóór je te laten werken. Heb je na de training nog vragen? De trainers blijven beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen over de behandelde lesstof. Wij gaan voor de hoogst mogelijke effectiviteit. Deelnemers denken na een paar jaar nog steeds met plezier aan onze trainingen terug, ervaren nog dagelijks het effect. En daar zijn wij trots op. Tijd besparen, eenvoudigweg door óptimaal gebruik te maken van het gereedschap wat je al in huis had. Slim werken werkt. Echt!