MICROSOFT WORD TRAINING SLIM & SNEL

rating45 8,9 / 10

Handige functionaliteiten en technieken van Word. Onze Microsoft Word training is gericht op jouw praktijk, zoals je van Nedermeijer Office gewend bent. Na de training heb je de tools om efficiënter gebruik te maken van Word. Je leert praktisch en snel werken met Word. De training Word geven we zowel voor beginners als (ver)gevorderden. Krijg slimme tips en trucs, maak sjablonen aan voor brieven of rapportages, leer werken met snelonderdelen, voorwaardelijke opmaak en autotekst. Juist die functionaliteiten die voor jou belangrijk zijn.

Of je nu werkt als receptionist, directeur, docent of managementassistent. Wij maken de training op maat voor jou, gericht op jullie leerdoel, wensen en praktijksituatie. Als je dit wilt, werken we bovendien tijdens de training met jouw/jullie eigen documenten. Heb je ook het idee dat het sneller kan? Volg dan een training Word slim & snel bij Nedermeijer.

Door tips en trucs leer je slimmer en sneller werken en het máximale uit Word te halen. Word biedt veel mogelijkheden en toepassingen. Leer welke dat zijn en hoe u je toepast in jóuw werk.

“Gegarandeerd meerdere: ‘Oh dát gaat me tijd schelen zeg’-momenten!”