Mijn droom komt uit

Een nieuwe bedrijfsnaam, een nieuwe uitstraling. Al jaren op mijn verlanglijstje. Na 13 jaar is het zover: mijn droom komt uit.

Het beeldmerk weerspiegelt wie ik ben en wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen: vertrouwen, rust, geen fratsen, kwaliteit, stijl. Precies wat ik wilde. Dankjewel Ilse Mantel voor de vormgeving van de huisstijl én je engelengeduld. Dankjewel Waswaal Photography. En last but not least, dankjewel Eric, vriendinnen en familie voor jullie hulp en begrip. Ik kon de laatste tijd over weinig anders meer praten. Dacht en droomde in lettertypes, beeldmerken, templates en kleurcombinaties.. Veel keuzes gemaakt, gewikt en gewogen, gezwoegd en gezweet! Maar het was het absoluut meer dan waard.

Met ongelooflijk veel trots presenteer ik u: Nedermeijer Office.

Een warme groet,

wilma-grey-s

Door |2016-12-27T14:12:09+00:006 januari 2014|Ondernemen, Outlook, Secretaresse|4 Reacties

Over de auteur:

Wilma Nedermeijer is expert en trainer in slim werken met Microsoft Office (365). Wilma leert je, als certified Microsoft Office Specialist, hoe je tijd kunt besparen door efficiënt te werken met de tools die je al in huis hebt. Regelmatig wordt ze gevraagd voor het geven van interactieve en inspirerende presentaties aan (directie)secretaresses.

4 Comments

 1. Martine de Troije 7 januari 2014 om 08:56 - Antwoorden

  Prachtige site Wilma! Je trots is volledig op zijn plaats! Heeeel gaaf! Veel geluk, werkplezier & passie gewenst! X

 2. Bert den Boer 8 januari 2014 om 11:15 - Antwoorden

  Ha Wilma. Je verlangen in beeld, Zo heet een workshop die ik enkele keren per jaar geef. Jouw website klopt met wie je beroepsmatig bent en wat je in werkelijkheid laat zien: overzichtelijk, duidelijk, fraai vormgegeven. Samenvattend: een welgemeend compliment.

 3. Conny Vermeij 19 februari 2014 om 11:37 - Antwoorden

  Ik hoorde van Nedermeijer Office. Nieuwsgierig als ik ben ging ik op zoek. Wauw Wilma, complimenten! Helemaal herkenbaar zoals ik je heb leren kennen. Veel succes! Lieve groet.

 4. Cobi 25 maart 2014 om 00:44 - Antwoorden

  Ha Wilma,

  Wat een mooie website heb je zeg, veel succes

  Cobi Rietveld

Geef een reactie