Een nieuwe bedrijfsnaam, een nieuwe uitstraling. Al jaren op mijn verlanglijstje. Na 13 jaar is het zover: mijn droom komt uit.

Het beeldmerk weerspiegelt wie ik ben en wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen: vertrouwen, rust, geen fratsen, kwaliteit, stijl. Precies wat ik wilde. Dankjewel Ilse Mantel voor de vormgeving van de huisstijl én je engelengeduld. Dankjewel Waswaal Photography. En last but not least, dankjewel Eric, vriendinnen en familie voor jullie hulp en begrip. Ik kon de laatste tijd over weinig anders meer praten. Dacht en droomde in lettertypes, beeldmerken, templates en kleurcombinaties.. Veel keuzes gemaakt, gewikt en gewogen, gezwoegd en gezweet! Maar het was het absoluut meer dan waard.

Met ongelooflijk veel trots presenteer ik u: Nedermeijer Office.

Een warme groet,

wilma-grey-s