2 mei: training Outlook-expert in één dag

Nedermeijer Office organiseert samen met TopEfficiency een training Outlook voor ervaren secretaresses, managementondersteuners en PA’s. Leer die tips en trucs die voor jóu handig zijn!

Op 2 mei ben ik, Wilma Nedermeijer, de trainer. Een unieke combinatie: ik ben gecertificeerd Microsoft Office Specialist én heb ruime ervaring als secretaresse/PA. Het voordeel is dat ik precies weet welke (vaak verborgen) tips en trucs voor jóu onmisbaar zijn. Geen saaie training, maar interactief, inspirerend en gericht op jouw praktijksituatie.

Deze managementondersteuners gingen je voor, lees hun ervaringen.

Details:
– 2 mei 2017 – 9.30 – 16.30 uur – Nieuwegein
– € 369,– inclusief materialen, certificaat en lunch, exclusief 21% btw (informeer naar het tarief bij meerdere aanmeldingen!)
– Je hebt een Windows laptop nodig (geen Apple) met Outlook 2010, 2013 of 2016.

Voor een optimaal resultaat houden we de groep graag klein. De ervaring leert dat de aanmeldingen voor deze training hard gaan, meld je dus snel aan.

Zien we jou op 2 mei?

Een fijne dag,

wilma-grey-s

Door |2017-10-18T15:00:35+00:0015 januari 2016|Blog, Microsoft Office, Outlook, Secretaresse, Training|0 Reacties

Over de auteur:

Wilma Nedermeijer is expert en trainer in slim werken met Microsoft Office (365). Wilma leert je, als certified Microsoft Office Specialist, hoe je tijd kunt besparen door efficiënt te werken met de tools die je al in huis hebt. Regelmatig wordt ze gevraagd voor het geven van interactieve en inspirerende presentaties aan (directie)secretaresses.

Geef een reactie