VOL! 23 maart: Training OneNote slim & snel voor secretaresses

OneNote is een geweldige tool voor het verzamelen, structureren en delen van informatie. Maar dat niet alleen! OneNote is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het maken en delen van notulen, het maken van een dag-, week- of maandmap voor je manager, een actielijst of overdracht voor je secretariaat of voor een personeels- of secretariaatshandboek. Leer papierloos werken.

Ga jij de uitdaging aan?

Dit voorjaar organiseert Nedermeijer Office een paar trainingen OneNote slim & snel, speciaal voor secretaresses. Een kleine groep van maximaal 6 deelnemers, waardoor er voldoende tijd is om in te gaan op jouw persoonlijke praktijksituatie. Op 23 maart zijn nog een paar plaatsen vrij.

Datum: woensdag 23 maart 2016
Tijd: 18.30 uur (eventueel een broodje om 18.00 uur)
Plaats: Hendrik-Ido-Ambacht, aan de A16 tussen Dordrecht en Rotterdam
Kosten: € 195,– excl. 21% btw

Meld je aan!

Kun je niet op 23 maart, maar wil je op de hoogte blijven van nieuwe data, laat het weten!

Over de auteur:

Wilma Nedermeijer is expert en trainer in slim werken met Microsoft Office (365). Wilma leert je, als certified Microsoft Office Specialist, hoe je tijd kunt besparen door efficiënt te werken met de tools die je al in huis hebt. Regelmatig wordt ze gevraagd voor het geven van interactieve en inspirerende presentaties aan (directie)secretaresses.

Geef een reactie