Emoji’s zijn leuk🎉! Althans dat vind ik 😊. Oké ook weer niet teveel. Je kunt met een emoji je bericht wat verzachten, wat anders misschien net iets te streng had geleken. Of je wilt je bericht net dat beetje meer enthousiasme meegeven. Vele redenen waarom emoji’s handig kunnen zijn. In Whatsapp lukt het je vast wel om emoji’s in te voegen. Maar misschien wil je ze ook gebruiken op social media, in een e-mailbericht (of in het onderwerp van een e-mailbericht!). Wat doe je dan?

Als je Windows 10 gebruikt is het makkelijk. Voortaan gebruik je de Windows toets op je toetsenbord in combinatie met de punt. Je ziet dan alle emoji’s die je kunt gebruiken. Klik er eentje aan, klik op het kruisje en je emoji is ingevoegd.

Nog een leuke Windows-tip?

Zoek je een specifieke emoji? Kies dan weer voor Windows + punt en typ dan meteen het woord in waarbij je een emoji zoekt (in dit geval 👏🏻 het woord ‘klappen’). Is het écht zo makkelijk? Zeker. Snel proberen dus 🤓🎉🚀.

Deze én nog meer waardevolle tips die je diréct tijd opleveren, krijg je als je een training bij ons volgt. Microsoft Teams, Outlook, Outlook-expert, SharePoint, OneNote, noem maar op. Slim werken werkt. Écht!

Succes!

Wilma