OPTIMALISATIE WERKPROCESSEN OFFICE 365 EN TEAMS

Steeds meer organisaties werken met Office 365. Maar wat is nu eigenlijk de meerwaarde van Office 365? Wat zit er nog meer in dan ‘gewoon werken met Office’? Wilt u er álles uithalen wat voor uw organisatie waardevol is? Office 365 is een ideale omgeving om efficïent in (samen) te werken, papierloos te werken en vergaderen en informatie beschikbaar te hebben op al uw apparaten. Teams is de ‘startpagina’ voor alle mooie mogelijkheden.

Na een inventarisatie van werkprocessen binnen een team, afdeling of organisatie, adviseert Nedermeijer Office u over hoe u óptimaal gebruik kunt maken van Office 365. Denk aan het delen van bestanden, het slim samenwerken, gebruikmaken van SharePoint of de vaak nog onbekende onderdelen van Office 365 zoals Teams, Forms en Planner. 

Wilt u met uw organisatie papierloos of papierarm gaan werken/vergaderen? Office 365 is hier een ideale oplossing voor. Ook dit kan meegenomen worden in het optimalisatietraject.

“Wij werken veel efficiënter, vrijwel papierloos en besparen ábsoluut tijd!”

Training is een essentieel onderdeel van het optimalisatietraject. We streven ernaar dat de trainer dezelfde persoon is als de adviseur, zodat u in het gehele traject één aanspreekpunt heeft en de trainer volledig op de hoogte is van de werkprocessen binnen uw organisatie. De trainers werken op een frisse, inspirerende manier, volledig gericht op úw praktijksituatie. De doorlooptijd van de trainingen wordt afgestemd op uw wensen. Uiteraard is en blijft de trainer beschikbaar voor vragen.

De adviseurs/trainers van Nedermeijer Office zijn geen techneuten, maar werken vanuit het gebruikersperspectief, úw gebruikersperspectief. Uiteraard kan op verzoek een technisch expert of Microsoft Partner worden ingezet. Ook hierin kunnen we u adviseren.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op.