MICROSOFT TEAMS TRAINING ASSISTANTS

Hoe je een jaar geleden een vergadering organiseerde is nauwelijks vergelijkbaar met hoe je dat nu doet. Je zocht een datum, nodigde de deelnemers uit, stuurde stukken rond, zorgde voor een vergaderruimte, misschien koffie, thee of een lunch en dat was het wel. Nu heb je soms het gevoel dat je een halve IT’er moet zijn om je vergadering in goede banen te leiden. En denk je dat je het onder de knie hebt, dan zijn er alweer zes updates geweest. Hélp! Hoe houd je het allemaal bij?

Onderwerpen: Teams Vergaderen/Moderator – Werken met documenten – Overzicht houden – Teams inrichten – Communiceren in Teams (en meer!)

Liever een training voor managers, directeuren, docenten, trainers of je projectteam? Klik dan hier. 

In onze assistants-training gaan we uitgebreid in op alles wat je vóór, tijdens en ná een Teams-vergadering kunt of zelfs móet regelen en stomen we je helemaal klaar als Teams-expert. Jij neemt het voortouw, bent volledig op de hoogte van de rollen en rechten in een vergadering, zorgt dat iedereen het juiste gereedschap heeft en helpt collega’s moeiteloos als iets tijdens de vergadering niet lukt. Je krijgt een voorbeeld van afspraken die je kunt maken voor deze manier van vergaderen. Ook weet je de Microsoft tools te gebruiken in je Teams vergadering, zoals Whiteboard en Forms om je vergadering interactief te maken. Je maakt breakout rooms aan en zorgt dat de vergadering tip top  is geregeld.

Maar.. Teams is veel meer dan vergaderen alleen. In deze training leer je ook hoe je teams maakt, inricht, hoe je (samen)werkt in documenten en wat Microsoft 365 is. Je bent welkom bij één van onze trainingen op basis van open inschrijving óf onze trainingsmodules voor jouw team.

“We hadden het nooit gedacht, maar we werken papierloos en mailen bijna niet meer!”