MICROSOFT 365 TRAINING

rating45 8,9 / 10

Steeds meer organisaties werken met Microsoft 365. Maar wat is nu eigenlijk de meerwaarde van Microsoft 365? Wat zit er nog meer in dan ‘gewoon werken met Office’? Wil je er álles uithalen wat voor jouw organisatie of jouw werk waardevol is? Office 365 is een ideale omgeving om efficiënt in (samen) te werken, papierloos te werken en vergaderen en informatie beschikbaar te hebben op al je apparaten. Werk efficiënt (samen) en bespaar tijd, volg onze Office 365 training!

Na een inventarisatie van werkprocessen binnen een team, afdeling of organisatie, adviseert Nedermeijer Office je over hoe je óptimaal gebruik kunt maken van Microsoft 365. Denk aan het delen van bestanden, het slim samenwerken, gebruikmaken van SharePoint of Teams, ToDo,Planner en Forms.

Wil je met je organisatie papierloos of papierarm gaan werken/vergaderen? Office 365 is hier een ideale oplossing voor. Ook dit kan meegenomen worden in het optimalisatietraject.

“Wij werken veel efficiënter, vrijwel papierloos en besparen ábsoluut tijd!”

Training is een essentieel onderdeel van het optimalisatietraject. We streven ernaar dat de trainer dezelfde persoon is als de adviseur, zodat je in het gehele traject één aanspreekpunt hebt en de trainer volledig op de hoogte is van de werkprocessen binnen je organisatie. De trainers werken op een frisse, inspirerende manier, volledig gericht op jullie praktijksituatie. De doorlooptijd van de trainingen wordt afgestemd op uw wensen. Uiteraard is en blijft de trainer beschikbaar voor vragen.

ONZE MICROSOFT 365 TRAINING

De adviseurs/trainers van Nedermeijer Office zijn geen techneuten, maar werken vanuit het gebruikersperspectief, júllie gebruikersperspectief. Uiteraard kan op verzoek een technisch expert of Microsoft Partner worden ingezet. Ook hierin kunnen we je adviseren.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op.

TWIJFEL JE OVER ONZE MICROSOFT 365 TRAINING? NEEM DAN CONTACT OP.
WE HELPEN JE GRAAG BIJ JE KEUZE.

Wat een toptraining van Nedermeijer Office. Outlook 2013 onder de knie; mooi ingericht, veel tijdbesparing met snelle stappen en onderdelen. En naast veel enorm handige tips en trucs ook nog een LEGE mailbox! Je doet jezelf tekort als je deze training niet volgt!
De dagelijkse stroom van e-mail maakte mij het werken zowat onmogelijk. Samen met Wilma heb ik in een halve dag de zaak zo kunnen reorganiseren dat mail nu weer overzichtelijk en beheersbaar is geworden. Dat komt de productiviteit zeker ten goede. Haar doelgerichte en persoonlijke aanpak is mij zeer goed bevallen. Ik beveel haar van harte aan bij al mijn relaties.
Peter Tempelaar, directeur, TDA Groep