Toptrainers: een dikke tien!

Saskia Beukers
Office Manager Klant & Business Support, Evides Waterbedrijf
Trainingen:
✔ Experttraining Outlook slim & snel
✔ OneNote slim & snel
✔ Slim werken met Teams

Natuurlijk kende ik Outlook goed, ik werk er al jaren dagelijks mee. Maar tijdens de training heb ik zóveel extra kennis opgedaan waar ik nu mijn voordeel mee doe.  

Ik heb jaren bij de Rabobank gewerkt en zag op LinkedIn de één na de andere enthousiaste reactie op een vakgerichte experttraining Outlook die Wilma Nedermeijer mijn oud-collega’s had gegeven. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid en ik heb Wilma benaderd. Intussen heeft ze meerdere experttrainingen Outlook en Slim werken met OneNote gegeven aan mij en mijn collega’s bij mijn huidige werkgever Evides.

“Maximaal 10 mails in mijn inbox, zóveel rust!”

E-mails en acties managen
Op een werkdag krijg ik veel e-mails, niet alleen in mijn eigen postvak, maar ik beheer ook de e-mail van mijn manager en we hebben nog een gezamenlijk postvak. Ik