Experttraining Outlook: nóg efficiënter dan ik al deed

Sandra Westhoff, Secretary BSS group, University of Twente

Sandra Westhoff
Secretary BSS group, University of Twente
Trainingen:
✔ Outlook-expert in één dag
✔ Slim werken met OneNote

Ik werk al jaren met Outlook, maar had altijd al in mijn achterhoofd dat er meer met Outlook moest kunnen dan dat ik er uithaal. De nieuwe versies worden op je computer geïnstalleerd en je moet je jezelf er maar mee redden.

Mijn ogen geopend
Deze training heeft mijn ogen écht geopend en ik heb meteen besloten af en toe zo’n vakgerichte training te volgen. Tijdens de training is een tipje van de sluier opgelicht van OneNote en daar zie ik zeker ook meerwaarde in, ik heb me meteen aangemeld voor de training Slim werken met OneNote.

Van tevoren dacht ik dat een hele dag training in Outlook wel veel was en dat ik best veel wist, ik werk er al zoveel jaren mee. Tegelijkertijd was ik nieuwsgierig wat er nog te leren viel. Wilma heeft echter zoveel slimme tips en trucs, waarvan ik het bestaan niet wist. Er is echt nog heel veel te leren, ik ben héél enthousiast!

<