OneNote: Ik ben helemaal óm!

Mariëlle Mars
Office Manager, de Jong & Laan Accountants
Trainingen:
✔ Outlook-expert
✔ Slim werken met OneNote

“Wat ik van de training Slim werken met OneNote vond? Nou, ik ben helemaal óm!” vertelt Mariëlle enthousiast.

We kenden Mariëlle al. Vorig jaar volgde ze de experttraining Outlook samen met ongeveer 24 collega-managementondersteuners van de Jong & Laan Accountants. “Dan denk je ‘ik weet alles wel’, maar wat was ik enthousiast na de experttraining Outlook. Ik heb de dag erna meteen een blogpost op intranet geplaatst met tips voor collega’s.”

Álles in OneNote
Terug naar de training OneNote. Mariëlle werkt sinds kort vrijwel papierloos. Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen? “Nou ja, ik ben het gewoon gaan dóen.” antwoordt Mariëlle nuchter. “Als de telefoon gaat, dan maak ik met een sneltoets razendsnel een losse notitie (quicknote) aan in OneNote. Mijn laptop gaat met me mee naar overleggen en de wekelijkse agenda-bespreking met mijn directeur. Alles gaat in OneNote.” Mariëlle gaat trots verder: “Met mijn manager mail ik nog sporadisch, we communiceren voornamelijk via OneNote. Zoals Wilma zegt: van mailen naar delen!”

De leukste trainingen die ik ooit heb gevolgd!

Informatie op één plek
“OneNote levert me zoveel op. Geen frustraties meer met papier en losse post-its. Alle informatie en acties op één plek, ik heb echt meer overzicht. Het