Ik sluit mijn dag af met duidelijke ’todo’s en done’!

Francisca Laport
Management Assistant, ABN AMRO Bank N.V.
Trainingen:
✔ Experttraining Outlook slim & snel
✔ OneNote slim & snel
✔ Slim werken met Teams (alle modules)
✔ ToDo, Planner, Tasks
✔ SharePoint slim & snel
✔ Forms

“De trainingen hebben mij zóveel opgeleverd. Ik ben van plan álle trainingen te volgen!” vertelt Francisca enthousiast.

Natuurlijk ben je als trainer trots als deelnemers fanatiek met de leerstof aan de slag gaan. Dat is ons doel: zoveel mogelijk assistants nóg slimmer leren werken door optimaal gebruik te maken van de Microsoft 365 programma’s. Bij Francisca was dat trots in het kwadraat. Ze volgde álle trainingen die in het open aanbod staan, zag direct mogelijkheden, paste zoveel mogelijk direct toe, veranderde haar werkprocessen en merkte dat meteen in haar productiviteit.

Teams gebruikte ik alleen om te chatten, bellen of vergaderen

Francisca: “Teams gebruikte ik alleen om te chatten, bellen of te vergaderen. Dat er nog zoveel meer mogelijk was met Teams, had ik niet