Slim & snel van Outlook 2003 naar 2010 of 2013

Microsoft verleent vanaf april 2014 geen ondersteuning meer voor Office 2003. Veel organisaties stappen daarom over naar Office 2010 of 2013. Deze stap is voor de gebruiker groot. Behalve een gloednieuw en ‘clean’ uiterlijk, bieden Outlook 2010 en 2013 uitgebreide mogelijkheden. Mogelijkheden die het dagelijks werk makkelijker maken én tijd besparen.

Door de dagelijkse drukte is er vaak nauwelijks tijd om te ontdekken wat deze versie van Outlook nu eigenlijk biedt. Plan uzelf een dagdeel vrij voor een training ‘Outlook slim & snel 2010/2013’. De Outlookspecialist leert u in één dagdeel alle ins en outs en nieuwe functionaliteiten van versie 2010 of 2013.

Wilma heeft mij geweldig geholpen met een snelle en efficiënte één op één training ‘Outlook slim & snel’. In een paar uurtjes tijd heeft Wilma mij handige tips en trucs geleerd die ik direct kon toepassen. En dat terwijl ik dacht wel te weten hoe Outlook werkt! Deze training is zo effectief omdat Wilma zorgt dat ze zich goed voorbereid op jouw specifieke situatie. Ze stelt je door haar manier van lesgeven zo op je gemak dat het geen enkel probleem is om ook die ‘domme’ vragen te stellen. Als je een drukke agenda hebt en juist daardoor behoefte aan een manier om ruimte te scheppen, is deze training absoluut een uitkomst.
Marian van Oosterhout, directiesecretaresse, Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid
Dankzij de tips van Wilma maak ik nu beter gebruik van Outlook, waardoor ik de controle heb over mijn inbox in plaats van mijn inbox over mij.
Machteld Stakelbeek, psycholoog, coach, schrijfster, Machteld Stakelbeek
De training Outlook is heel goed bevallen. Ik was al aardig wegwijs in Outlook maar heb heel wat trucjes en foefjes geleerd. Het werken met Outlook verloopt nu veel sneller en fijner. Het enthousiasme van Wilma werkt aanstekelijk! Omdat de training 1 op 1 is wordt het op jouw niveau aangepast. Er is ruimte voor vragen en antwoorden, ook na de sessie. Ik vond het een erg leerzame ochtend! EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!
Suzan van Meel, directiesecretaresse, Directie Brandweer Zuid-Holland Zuid
De dagelijkse stroom van e-mail maakte mij het werken zowat onmogelijk. Samen met Wilma heb ik in een halve dag de zaak zo kunnen reorganiseren dat mail nu weer overzichtelijk en beheersbaar is geworden. Dat komt de productiviteit zeker ten goede. Haar doelgerichte en persoonlijke aanpak is mij zeer goed bevallen. Ik beveel haar van harte aan bij al mijn relaties.
Peter Tempelaar, directeur, TDA Groep
Ik werk na de training een heel stuk prettiger en makkelijker. Mijn inbox is en blijft (!) nu leeg. Ik werk vanaf mijn takenlijst. Prioritering is daardoor makkelijker en mijn (beleving van) werkdruk absoluut lager.
Directeur (werkend zonder secretaresse)/anoniem
Werken met Outlook, maar het gevoel hebben net de fijne kneepjes die het werk zoveel makkelijker en efficiënter maken te missen, waren voor mij reden om een training bij Wilma te volgen. De training was maatwerk en persoonlijk. Wilma stelde mij goed op het gemak en nam voldoende tijd om in te gaan op vragen. Na de instructie ben ik direct met veel van haar tips en trucs aan de slag gegaan. Het is even wennen, bijvoorbeeld om mijn beeldscherm in een andere indeling te gebruiken. Maar je moet jezelf wel de tijd gunnen om iets op een andere manier te doen. Ik vond het leerzaam en leuk!
Diana Lippmann, managementassistente, Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid