TRAINING OUTLOOK EXPERT – MANAGEMENTONDERSTEUNERS

rating45 9.2 / 10

Voor een (directie)secretaresse, managementondersteuner of virtual assistant is Outlook vaak de basis van het dagelijks werk. Juist daarom is het zo belangrijk om alle functionaliteiten van Outlook door en door te kennen. Outlook biedt méér dan velen zich realiseren. Ook voor de doorgewinterde Outlookgebruiker. Functionaliteiten die vaak vergeten worden, maar die juist het werk makkelijker maken. En tijd besparen.

In de individuele training of training in klein groepsverband ‘Outlook slim & snel voor managementondersteuners’ leert u juist die tips en trucs die voor u als managementondersteuner handig zijn.

Laat Outlook vóór je werken. Gebruik bij het wekelijks versturen van de agenda aan het managementteam een sjabloon. Pas een snelonderdeel toe als hetzelfde stuk tekst regelmatig  in een e-mailbericht terugkomt, bijvoorbeeld parkeerinstructies voor bezoekers. Of laat ‘reistijd’ in de agenda automatisch blauw weergeven.

“Als je denkt dat je álles weet over Outlook, dan moet je deze training zeker volgen. Je doet jezelf tekort als je het niet doet!”

Niet alleen de ins en outs van Outlook komen aan bod. Ook adviezen om een optimale samenwerking tussen manager en assistent te bereiken. Een gouden team. Hoe ontzorgt u uw manager en zorgt u ervoor dat zijn of haar dag tot in de puntjes geregeld is en hij of zij de acties voor die dag in beeld heeft? Hoe houdt u het overzicht en de controle?

Deze experttraining is geschikt voor ervaren managementondersteuners. Incompany is deze training altijd maatwerk, maar u kunt ook meedoen aan een training op basis van open inschrijving in Deventer of Nieuwegein.

Training in klein groepsverband

Nedermeijer Office houdt van een persoonlijke benadering. De trainingen hebben daarom een groepsgrootte van maximaal 8 deelnemers.

De trainingen worden zowel incompany als op basis van open inschrijving georganiseerd.

Wist u dit al?

  • Laat Outlook een afspraak met een bepaald woord, automatisch deze afspraak een kleur geven. Resultaat: typ ‘reistijd’ en de afspraak kleurt automatisch blauw!
  • Nieuwsbrieven. U wilt ze lezen als het u uitkomt. Laat ze in een aparte map binnenkomen en lees ze zodra u daar tijd voor hebt.
  • Typt u keer op keer dezelfde tekst? Dit hoeft niet meer! Voeg de tekst toe aan uw galerie snelonderdelen en voeg het in met één toetscombinatie. Handig!
  • Sleep een e-mailbericht naar uw contactpersonen en… zie wat er gebeurt.
Als er iemand is, die alle geheimen kent van Microsoft Outlook, dan is het Wilma Nedermeijer wel! Ze heeft mij door middel van een 1:1 training heel veel nieuwe dingen geleerd en dat vertaalt zich in efficiënter en effectiever werken. Een aanrader! En ze is bovendien een heel sympathieke en warme vrouw.
Ingrid Grievink, medewerker Kabinet burgemeester Dordrecht, Gemeente Dordrecht
Wat een toptraining van Nedermeijer Office. Outlook 2013 onder de knie; mooi ingericht, veel tijdbesparing met snelle stappen en onderdelen. En naast veel enorm handige tips en trucs ook nog een LEGE mailbox! Je doet jezelf tekort als je deze training niet volgt!
De dagelijkse stroom van e-mail maakte mij het werken zowat onmogelijk. Samen met Wilma heb ik in een halve dag de zaak zo kunnen reorganiseren dat mail nu weer overzichtelijk en beheersbaar is geworden. Dat komt de productiviteit zeker ten goede. Haar doelgerichte en persoonlijke aanpak is mij zeer goed bevallen. Ik beveel haar van harte aan bij al mijn relaties.
Peter Tempelaar, directeur, TDA Groep