Training Outlook slim & snel voor managementondersteuners

Voor een secretaresse is Outlook vaak de basis van het dagelijks werk. Juist daarom is het zo belangrijk om alle functionaliteiten van Outlook door en door te kennen. Outlook biedt méér dan velen zich realiseren. Ook voor de doorgewinterde Outlookgebruiker. Functionaliteiten die vaak vergeten worden, maar die juist het werk makkelijker maken. En tijd besparen.

Quote2

In de individuele training of training in klein groepsverband ‘Outlook slim & snel voor managementondersteuners’ leert u juist die tips en trucs die voor u als managementondersteuner handig zijn. Twee voorbeelden. Gebruik bij het wekelijks versturen van de agenda aan het managementteam een sjabloon. Of pas een snelonderdeel toe als hetzelfde stuk tekst regelmatig  in een e-mailbericht terugkomt, bijvoorbeeld parkeerinstructies voor bezoekers.

Niet alleen de ins en outs van Outlook komen aan bod. Ook, indien gewenst, adviezen om een optimale samenwerking tussen manager en secretaresse te bereiken. Een gouden team. Hoe ontzorgt u uw manager en zorgt u ervoor dat zijn of haar dag tot in de puntjes geregeld is en hij of zij de acties voor die dag in beeld heeft? Hoe houdt u het overzicht en de controle?

Ook deze training is zowel geschikt voor beginners als gevorderden en altijd maatwerk. U leert wat voor ú handig is om te weten.

Duur
De training neemt een dagdeel (circa vier uur) in beslag.

Locatie
De training vindt plaats binnen úw Outlookomgeving.

Na de training ‘Outlook slim & snel’:

  • bent u in staat het maximale uit Outlook te halen;
  • is, afhankelijk van de gekozen werkmethode, uw inbox leeg*;
  • kunt u uw e-mailberichten sneller afhandelen;
  • weet u hoe u uw acties (en die van uw manager) per dag in beeld kunt brengen;
  • is uw Outlookomgeving voorbereid op de gekozen werkmethode*;
  • kunt u direct aan de slag*;
  • ontvangt u een certificaat van deelname;
  • krijgt u per e-mail antwoord op inhoudelijke vragen over Outlook.

*individuele training

Individuele training
Neem contact op voor informatie of beschikbare data via wilma@nedermeijer.nl

]
Wat een toptraining van Nedermeijer Office. Outlook 2013 onder de knie; mooi ingericht, veel tijdbesparing met snelle stappen en onderdelen. En naast veel enorm handige tips en trucs ook nog een LEGE mailbox! Je doet jezelf tekort als je deze training niet volgt!
Francisca van der Toorn, Nationale Politie
Ik vond de training heel leerzaam. Wilma is een kundige trainer. Het is fijn om naar haar te luisteren en ze weet antwoord op alle vragen. Ik ben blij met alle informatie, zeer toepasbaar in de praktijk!
Isabelle du Fijn, secretaresse projectsecretaris Vastgoedbedrijf, Gemeente Dordrecht
Ik ben erg enthousiast over de Outlooktraining van Wilma Nedermeijer. Wilma geeft de training op een prettige en gestructureerde manier. Stap voor stap neemt zij je mee en leert je alle ‘ins en outs’ van Outlook. Ik werk al lange tijd met Outlook en dankzij Wilma weet ik nu ook de meer ‘verborgen’ functionaliteiten. Een aanrader voor iedereen die met Outlook werkt!
Yvonne van der Stok, interim officemanager, Bright Management Support & Communicatie
Als er iemand is, die alle geheimen kent van Microsoft Outlook, dan is het Wilma Nedermeijer wel! Ze heeft mij door middel van een 1:1 training heel veel nieuwe dingen geleerd en dat vertaalt zich in efficiënter en effectiever werken. Een aanrader! En ze is bovendien een heel sympathieke en warme vrouw.
Ingrid Grievink, medewerker Kabinet burgemeester Dordrecht, Gemeente Dordrecht
De training Outlook is heel goed bevallen. Ik was al aardig wegwijs in Outlook maar heb heel wat trucjes en foefjes geleerd. Het werken met Outlook verloopt nu veel sneller en fijner. Het enthousiasme van Wilma werkt aanstekelijk! Omdat de training 1 op 1 is wordt het op jouw niveau aangepast. Er is ruimte voor vragen en antwoorden, ook na de sessie. Ik vond het een erg leerzame ochtend! EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!
Suzan van Meel, directiesecretaresse, Directie Brandweer Zuid-Holland Zuid
Wilma heeft mij geweldig geholpen met een snelle en efficiënte één op één training ‘Outlook slim & snel’. In een paar uurtjes tijd heeft Wilma mij handige tips en trucs geleerd die ik direct kon toepassen. En dat terwijl ik dacht wel te weten hoe Outlook werkt! Deze training is zo effectief omdat Wilma zorgt dat ze zich goed voorbereid op jouw specifieke situatie. Ze stelt je door haar manier van lesgeven zo op je gemak dat het geen enkel probleem is om ook die ‘domme’ vragen te stellen. Als je een drukke agenda hebt en juist daardoor behoefte aan een manier om ruimte te scheppen, is deze training absoluut een uitkomst.
Marian van Oosterhout, directiesecretaresse, Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid
De training was geweldig, zeer leerzaam. Ik heb nuttige tips gehad die ik in de praktijk kan toepassen. Wilma vond ik een geweldige trainer. Ze brengt het helder, duidelijk en enthousiast over!
Thea Kaufman, managementassistente publieksdiensten, Gemeente Dordrecht
Werken met Outlook, maar het gevoel hebben net de fijne kneepjes die het werk zoveel makkelijker en efficiënter maken te missen, waren voor mij reden om een training bij Wilma te volgen. De training was maatwerk en persoonlijk. Wilma stelde mij goed op het gemak en nam voldoende tijd om in te gaan op vragen. Na de instructie ben ik direct met veel van haar tips en trucs aan de slag gegaan. Het is even wennen, bijvoorbeeld om mijn beeldscherm in een andere indeling te gebruiken. Maar je moet jezelf wel de tijd gunnen om iets op een andere manier te doen. Ik vond het leerzaam en leuk!
Diana Lippmann, managementassistente, Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid